Friday, December 27, 2013

FEBRUARY 2013 - ITALY TRIP - PART 1

Alhamdulillah....
Since bulan ni masih lagi dalam musim monsoon so xtvt diving dan ke pulau2 di malaysia terhenti...yang best nya tahun ni kami dijemput oleh principle dari Italy - cressi ...dan yang paling seronok segala perbelanjaan fully sponsored by the principle....best kan...Alhamdulillah syukur dengan rezeki yang dikurniakan ....selain meeting dgn principle nanti mmg boleh la jalan2....seminggu lebih jugak la berjalan sebabb plannya lepas italy singgah istanbul....mcm..citer istanbul aku datang tu hahahaha....kebetulan time ni citer tu baru gak keluar.....
So jalan2 disekita Italy ... yang bestnya Fly dari Kl-Dubai-Istanbul-Milan lepastu tfer by bus ke Genoa ....wahhhhh Milan masa tu tgh snow u...ala2 jakun la kejap kan sbb 1st time nk tgk n rasa snow, sepatutnya dari istanbul terus ke Genoa tapi pada hari kami sampai tu Snow Storm di Genoa so Genoa Airport kapal x boleh landing .. jom kita tgk snow ...yehaaaa....

Sampai Airport Milan ...Salji....& pemandangan dari dalam bas dari Milan Ke Genoa

Bila Sampai di Genoa mmg best sbb hotel yang disediakan oleh principle terletak di area Marina...mcm port gitu so ada bnyk kapal2 & yacht persendirian ....NH Marina nama hotel yg best nya depan hotel ada satu kapal kayu yang besar ... katanya kapal tu hadiah dari Kerajaan Turkey ... 

 pandangan dari balcony hotel selepas Suboh...SubhanAllah...

Ni lah kapalnya, mmg cantik dijadikan muzium dan boleh jalan2 dalam tu 





Pemandangan sekitar hotel sebelah hotel adalah port untuk kapal cruise berlabuh memang besar ...lebih besar dari yang ada nampak di port Malaysia ...memang cantik 

oklah kalau nk tunjuk semua gambar memang bnyk dekat 500pcs gambar dok berposing haahah.... 1st day memang drg suruh rehat ....2nd day baru meeting dan factory visit memang berbesar hati dapat jumpa personally dengan owner Cressi Sub Italy dan anaknya .. Cressi adalah brand peralatan scuba Top 4 in the world yang mana kami ada distributor di Malaysia dan control untuk market Singapore, Indonesia, Thailand & Brunei selain Malaysia . Ok jom ke Kilang Cressi 






Sekitar Sesi meeting di Cressi Factory and antara latest model 2013

Ok nanti sambung lagi part2 meeting x yah panjang2 la kan...boring...actually spend 2 hari meeting dengan drg

3 comments:


  1. توفر الشركة لعملاؤها الكرام الكثير من خيارات و برامج عمليات تنظيف المنازل
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    وخبرتنا العملية و استطلاعنا الدائم لسوق خدمات تنظيف الشقق يؤكد لكم عملاؤنا الكرام انكم حتما ستجدون ما يناسب
    احتياجاتكم ضمن شرائحنا المختلفة والمتعددة المصممة خصيصا لتلبى مختلف احتياجاتكم فى اعمال تنظيف المنازل بالجبيل
    تنظيف المنازل بالقطيف انتشر بكثرة بين الناس لضمان الحصول على افضل اسعار تنظيف الشقق ذلك لأن شركات التنظيف لديها من
    العمالة ما يكفي لأنجاز المهام فى اقل مدة زمنية، ايضاَ كل شركة تنظيف من المفروض ان يتوفر بها ماكينات تنظيف مخصصة فى
    تنظيف الفلل و تنظيف القصور ونظافة المنازل وكل ماكينة تنظيف تقوم بمهام معينة يصعب على ربة المنزل القيام بها بمفردها
    مثل تنظيف القماش و لهذا يفضل إسناد المهمة إلي افضل شركة تنظيف منازل بالقطيف شركة تاج الافضل دائما 0551844053
    شركة تنظيف بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تنظيف شقق بالجبيل
    شركة تنظيف فلل بالجبيل


    شركة تنظيف مجالس بالجبيل
    شركة تنظيف منازل بالقطيف
    شركة تنظيف مجالس بالقطيف
    شركة تنظيف سجاد بالقطيف
    شركة تنظيف شقق بالقطيف

    ReplyDelete