Thursday, December 26, 2013

JANUARY 2013 - 2ND BRANCH

Alhamdulillah....Syukur

1st January 2013 branch kedua kedai peralatan scuba dengan rasminya dibuka di Kelana Jaya alhamdulillah berkat kesabaran kami suami isteri . Peluang ini kami berikan pada adik lelaki untuk menerajui dan menjalankan perniagaan ini. Saya dan suami masih tetap monitor keseluruhan operasi . Kedai ni sebenarnya lebih kepada untuk cater walk in customer dan consumer ...senang retail la ....sebab 1st Branch skrg dah jadi lebih besar scope pun lain da....(nanti kita citer kt bawah ya ...) Lupa plak nak bgtau nama kedai ... 


Scuba Station Resources 
A-07-02 Plaza Glomac, No: 6 Jalan SS 7/19,
Kelana Jaya. 47301 Petaling Jaya Selangor
Tel : 03-78860809   Email :info@scubastation.com.my
www.scubastation.com.my

Pada Sesiapa yang berminat untuk ambil lesen skuba, snorkeling trip, jalan-jalan di pulau , Company trip , trip scuba boleh je hubungi no tertera di atas ya 




Tak Lupa pada mahasiswa & mahasiswi kedai kami menerima KAD DISKAUN SISWA tau....so yang ada kad ni ada special diskaun untuk belajar skuba dan membeli peralatan skuba ...peralatan berenang dan sewaktu dengannya ....so jangan lepaskan peluang ni ya....



Ha tu dia ..... kalau nak tau ini la 1st branch kami .... beroperasi di Regalia Business Center USJ 1 . yang telah berusia 6 tahun...Alhamdulillah.... pahit manis menaikkan nama Scubatex dalam industri Scuba Diving .yang selama ni di pelopori oleh bangsa lain....Alhamdulillah kami adalah Pengedar (Distributor) Tunggal Bumiputra di Malaysia yang sekarang ni berada di tangga kedua terbesar di Malaysia . Dalam Malaysia sekarang ni cuma ada 3 distibutor sahaja dan kami yang kedua ... yang lagi dua tu kan .. (cha ..ya...nun..alif..) so kita kena buktikan anak melayu boleh bersaing dalam industri ni ....kami yang membawa masuk peralatan scuba terus dari pengilang ... Setakat hari ni kami memegang 4 jenama iaitu IST, Aropec, Top Score & WMD ketiga2 brand ni dari Taiwan ...dan satu lagi brand adalah Cressi dari Italy....haaaa yang ni adalah Top 4 World Scuba diving brand tau.....Alhamdulillah....Scubatex sebagai distributor dan control untuk market Singapore, Indonesia, Thailand & Brunei..... Selain tu ada beratus dealers dan dive center di pulau2 dalam malaysia ni di bawah kami......

gambar kecik je ....sbb kt tkt 2...jauh sket


Wassalam


JUMPA LAGI UNTUK ENTRY SETERUSNYA YA...

3 comments:


  1. شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
    قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
    نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

    شركة تسليك مجاري بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالدمام
    شركة مكافحة حشرات بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    شركة مكافحة حشرات بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تسليك مجاري بالخبر
    شركة تنظيف منازل بالخبر
    شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
    شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

    ReplyDelete