Thursday, January 2, 2014

FEBRUARY 2013 - ITALY TRIP - PART 2

Salam semua haiyooo da masuk tahun baru x abis update lagi nih...ok..ok..lepas ni berazam update tiap bulan muahaha....
ok kita sambung trip Italy ..kalau nak post semua gambar mmg banyak la kan ...muntah plak nanti uols tgk...so kita cantum2...kan ...few places menarik kat Italy ni ...mcm Portofino...ni tempak kapal2 mewah berlabuh and drg g shopping...yg best nya drg kata ...bukan org dri kapal tu turn ...salesperson dri butik yg bawak g ke kapal....huh harga pun mmg lagi mahal dari butik biasa....and salah satu org kaya yg dtg ... Brunei Royal Family...
Florance plak mmg cantik2 bangunan nya ....bnyk historical places la....pun mcm biasa ada butik2 utk soping ,...x sah la kan kalau x rembar LV dgn Ferragamo..Italian brand..harga murah bnyk dri KL 
.ok jom kita tgk gambar


Sekitar Pemandangan di Portofino

Yang ni pulak sekitar Florance

hahah yang ni gaya2 org 1st time jumpa salji ...masa awal2 sampai sekitar genoa masih bersalji cik abg temankan la tgk gelagat bini dia jumpa seleji hehehe...dia da x heran ...

OK dipendekkan cerita sekitar hotel kitaorg di genoa tu ada submarine yang dijadikan muzium ..ada aquarium mcm aquaria klcc tu ...

Ni le Submarine nya yg dijadikan muzium ... pakai masa perang dulu


Ni Aquaria drg ...cuma bezanya hidupan laut dlm tu dari cold water dan negara2 sejuk lain sket dri yg kita punya

Ni Area Port dekat dgn hotel...blkg tu bnyk kapal2 cruise besar2 parking mmg very luxury la


wahhhh perasan model jap ya...gaya2 melaram

okie dokie nanti kita sambung part 3 kat istanbul plak 
Wassalam

2 comments: